Ι. Δρέττα: Οφείλουμε να επανατοποθετήσουμε το τουριστικό προϊόν γύρω από τη βιωσιμότητα

Στις ευοίωνες προοπτικές που διαγράφονται για τον ελληνικό τουρισμό τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31/5 η υπουργός Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα, χαιρετίζοντας την ανοιχτή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, “φέτος ο ελληνικός τουρισμός οδεύει σε νέα άνοδο των μεγεθών του, βελτιώνει τις υπηρεσίες του, εμπλουτίζει το προϊόν του, κερδίζει σε ανταγωνιστικότητα και αποτελεί την υπερδύναμη της ελληνικής οικονομίας”.

“Μια υπερδύναμη που βρίσκει τρόπο να αναπτύσσεται όταν όλα γύρω υποχωρούν και συρρικνώνονται, και διαχρονικά συνεισφέρει στην εθνική και στις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες”, συμπλήρωσε η κα Δρέττα, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία των συνεργειών για την αξιοποίηση των ευκαιριών της μετά Covid εποχής.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε επίσης στο θέμα της βιωσιμότητας, υπογραμμίζοντας πως “η βιώσιμη ανάπτυξη από εδώ και πέρα, θα πρέπει να αποτελέσει κεντρική προτεραιότητα και οφείλουμε να επανατοποθετήσουμε το τουριστικό προϊόν γύρω από τη βιωσιμότητα και πώς θα προσφέρουμε με βάση τις αρχές της αειφορίας στην οικονομία και την κοινωνία”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη