Οι “Barbares d’ Esprit” επί το έργον στη Βλυχάδα

Η Σαντορίνη και η Βλυχάδα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης τις επόμενες ημέρες για την καλλιτεχνική ομάδα “Barbares d’ Esprit”.

Οι “Barbares d‘ Esprit” εργάζονται σαν ένας καλλιτέχνης-ένας δημιουργός. Δύο και παραπάνω μέλη της ομάδας δουλεύουν μαζί σε ένα έργο. Δουλεύουν συμπληρωματικά- συνθετικά ή αντιθετικά πάνω στο ίδιο έργο, σε έναν πραγματικό διάλογο εναλλασσόμενων χειρονομιών. Η εργογραφία των “Βαρβάρων του Πνεύματος” βασίζεται στη συγχρονισμένη δυναμική όλων των μελών της ομάδας. Και αυτό είναι το καινοτόμο στοιχείο του συγκεκριμένου τρόπου εργασίας.

Έξι μέλη της ομάδας θα φιλοξενούνται στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας από σήμερα (9/9) μέχρι και τις 23/9 και θα μετατρέψουν έναν χώρο του μουσείου σε ατελιέ, όπου θα δημιουργήσουν μια νέα σειρά έργων σε διάδραση με τον ηφαιστειακό χαρακτήρα του νησιού.

Θυμίζουμε ότι από τα τέλη Ιουνίου οι χώροι του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας φιλοξενούν ζωγραφικά έργα και οξυγραφίες της έκθεσης “Barbares d’ Esprit 2019” και η έκθεση είναι επισκέψιμη καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Δευτέρας. Όσοι επισκεφτούν την έκθεση μέχρι τις 23/9 ίσως πετύχουν και τους καλλιτέχνες την ώρα που θα δημιουργούν τα επόμενα έργα τους. Το ατελιέ θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ώστε να δημιουργηθεί μια άμεση σχέση με τον πρωτοποριακό τρόπο εικαστικής έκφρασης του συγκεκριμένου εικαστικού κινήματος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη