Οι μικροί μαθητές της Σαντορίνης και της Θηρασιάς ζωγραφίζουν για την αγάπη

Μικροί μαθητές των νηπιαγωγείων και της Α’ και Β’ τάξης των δημοτικών σχολείων Θήρας αποτύπωσαν στο χαρτί την αγάπη και τα έργα τους θα εκτεθούν στην έκθεση με τίτλο “Γίνε Αγάπη”, που θα φιλοξενηθεί στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας, στη Βλυχάδα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 20/6, ώρα 19:30, οπότε και θα παρουσιαστούν οι 800 περίπου σχεδιαστικές δημιουργίες των μικρών μαθητών της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, ενώ παιδικές χορωδίες μαθητών θα τραγουδήσουν για την αγάπη.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν επίσης για την πρόσφορα τους στον χώρο της εκπαίδευσης, από όλες τις θέσεις που κατείχαν σε όλα τα σχολεία του νησιού, οι διευθυντές σχολείων κ.κ. Δημήτριος Αλεξανδρόπουλος, Σταύρος Διγενής, Ευάγγελος Ζώρζος και Ηλίας Καφούρος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μαντώ Στουρνάρα. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στεφανάκης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Ζήσης Δρόσος, ενώ στο τέλος θα απευθύνει μήνυμα ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών και των Προϊστάμενων των Νηπιαγωγείων των νησιών, σε υλοποίηση της πρότασης της κας Μαρίας Φιλιππαίου.

Λόγω των μέτρων υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για την Covid-19, την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 300 άτομα, με την χρήση προστατευτικής μάσκας και κρατώντας τις σχετικές αποστάσεις.

Η έκθεση των έργων των μικρών μαθητών θα παραμείνει επισκέψιμη μέχρι τα μέσα Ιουλίου, κατά τις ώρες λειτουργίας του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη