Βίντεο: Η Ιωάννα Δρέττα για τη Marketing Greece και την προβολή του ελληνiκού τουριστικού προϊόντος

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece, κα Ιωάννα Δρέττα, ήταν η προσκεκλημένη της εκπομπής του Atlantea “Στο μεταξύ…”, την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021.

Ο κα Δρέττα μίλησε για την Marketing Greece, το όραμα και τον σκοπό της, καθώς επίσης και για τη διαδικτυακή πλατφόρμα discovergreece.com και τις δυνατότητες που προσφέρει προς τις επιχειρήσεις που θα ήθελαν να συμπεριληφθούν σε αυτήν.

Ειδική αναφορά έγινε στις καμπάνιες που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η Marketing Greece τα τελευταία χρόνια για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στα βίντεο που γυρίστηκαν για τον σκοπό αυτό, όπως επίσης και στα συμπεράσματα του συνεδρίου για την επικοινωνία του τουρισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, με πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece.

Η κα Δρέττα αναφέρθηκε επίσης στους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού, με αφορμή το σχετικό σχέδιο νόμου που έχει θέσει σε διαβούλευση το Υπουργείο Τουρισμού.

Τέλος, η κα Δρέττα διατύπωσε τις εκτιμήσεις της για τις προοπτικές τις φετινής τουριστικής χρονιάς.

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο Youtube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη