Προμηθευτική Σαντορίνης: Ολοκληρωμένες λύσεις χημικών καθαριστικών για επαγγελματίες με τη σφραγίδα της ECOLAB

Η Προμηθευτική Σαντορίνης Β. & Ε. Νομικού Ο.Ε. είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ECOLAB στη Σαντορίνη και τώρα περισσότερο από ποτέ, λόγω των συνθηκών, είναι δίπλα στους πελάτες της για να δίνει λύσεις μέσω αυτής της συνεργασίας. Η εταιρεία εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις από τον χώρο της εστίασης και φιλοξενίας προϊόντα και συστήματα υψηλής απόδοσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση του προσωπικού τους, συχνούς ελέγχους και φυσικά οικονομία. Παράλληλα, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένο υλικό επαναλειτουργίας με διαδικασίες, πρωτόκολλα και εκπαιδευτικό υλικό για τους εργαζόμενους σε αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα της εταιρίας στο Facebook και να ενημερωθούν από τις δημοσιεύσεις για προϊόντα και υπηρεσίες. Φυσικά μπορούν πάντα να έρθουν σε επαφή με το έμπειρο προσωπικό για πιο λεπτομερή ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι η Ecolab είναι μία από τις λίγες εταιρίες στον χώρο που έχει την επίσημη έγκριση του Ε.Ο.Φ. στα απολυμαντικά της για Covid-19, καθώς και ότι τα προϊόντα είναι μικροβιοκτόνα και ιοκτόνα, σε αντίθεση με αλλά του εμπορίου που είναι μόνο μικροβιοκτόνα και δεν πληρούν τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη