Οργανωτικές αλλαγές στην οινοποιία Μπουτάρη

Στη νέα εταιρεία SSG Ελληνικά Οινοποιεία ΑΕ, θυγατρική της Sterner Stenhus Greece AB, έχει περάσει πλέον η οινοποιητική, παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα της Μπουτάρη Οινοποιητική, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης μεταξύ της οινοποιίας και της Premia Properties (μεγαλύτερος μέτοχος της οποίας είναι η Sterner Stenhus Greece AB). Η συμφωνία εξυγίανσης προβλέπει επίσης ότι για την ακίνητη περιουσία της οινοποιίας επενδυτής θα είναι η Premia.

Η SSG Ελληνικά Οινοποιεία ΑΕ ξεκινάει με νέο οργανωτικό σχήμα και νέα Διοίκηση, η οποία απαρτίζεται από τον Δρ. Ιωάννη Βογιατζή ως αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Διευθυντή οινοποιητικής δραστηριότητας και τον κο Κώστα Ζαχαρόπουλο ως αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και CFO, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της οικονομικής και διοικητικής λειτουργίας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στο νέο οργανωτικό σχήμα τη Διεύθυνση Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος αναλαμβάνει ο κος Παναγιώτης Τραγόμαλος, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κρασιού, προερχόμενος από την ανάλογη θέση στην Οινοποιία Τσάνταλης. Ο κος Τραγόμαλος θα έχει στην ευθύνη του τις ομάδες χονδρεμπορίου και λιανεμπορίου για τη Νότια Ελλάδα.

Παράλληλα ο κος Δημήτρης Μάρκου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Εξαγωγών. Ο κος Μάρκου επίσης προέρχεται από τον χώρο του κρασιού, με τελευταία του θέση αυτή του Διευθυντή Εξαγωγών στην Οινοποιία Cavino.

Στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος, παραμένει ο κος Θανάσης Παρδάλης, στέλεχος της εταιρείας Μπουτάρη με μακρά εμπειρία.

Η κα Μαρίνα Μπουτάρη, Εμπορική Διευθύντρια της Ι. Μπουτάρης & Υιος Οινοποιητική Α.Ε., αποχωρεί μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης θητείας σε διάφορες θέσεις της εταιρείας.

Άμεσος στόχος της νέας Διοίκησης είναι να πραγματοποιηθούν σημαντικές επενδύσεις στο brand “Boutari”, στα εμπορικά σήματα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις και με τον κατάλληλο εκσυγχρονισμό συστημάτων και οργανωτικών δομών να πραγματοποιηθεί το όραμα των ιδρυτών της οινοποιίας Μπουτάρη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη