Πορφύρας – ΑΟ Θήρας το Σάββατο στον Πειραιά

Αφήνοντας πίσω του το ταξίδι για το κύπελλο που έληξε χθες με την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο ΑΟ Θήρας συνεχίζει στην Αθήνα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1. Αύριο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΦ Πορφύρα για την 18η αγωνιστική. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Σαλπέας (Ακτή Ξαβερίου, Πειραιάς).

Στόχος της ομάδας του Απόστολου Οικονόμου είναι το καθαρό τρίποντο απέναντι στον ουραγό Πορφύρα, ώστε να ισχυροποιηθεί η θέση της στην τετράδα. Αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 39 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός, που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο, και ακολουθούν Άρης με 37 και Πανναξιακός με 36, με την ομάδα της Νάξου να έχει επίσης έναν αγώνα λιγότερο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής θα αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, το Ρέθυμνο με τον Ολυμπιακό, ο Αίας Ευόσμου με την ΑΕΚ, το Μαρκόπουλο με την Ηλιούπολη, ενώ ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα έχει το ντέρμπι μεταξύ Πανναξιακού και Άρη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη