Πώς θα διατίθενται τα δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ τις επόμενες ημέρες

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σχετικά με τη δωρεάν διάθεση των self test μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ και με βάση τον ΑΜΚΑ του δικαιούχου, ο προγραμματισμός για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

  • Από τη Δευτέρα 10/5 μέχρι και την Τετάρτη 12/5 θα διατίθενται δύο self test μόνο στους δικαιούχους της εκπαιδευτικής κοινότητας.
  • Από την Πέμπτη 13/5 μέχρι και Τετάρτη 19/5 θα διατίθενται δύο self test μόνο στους δικαιούχους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Από το Σάββατο 15/5 στις 17:00 μέχρι τη Δευτέρα 17/5 στις 08:00, το σύστημα θα κλείσει, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, επομένως δε θα είναι δυνατή η δωρεάν διάθεση των τεστ. Η προμήθεια των τεστ επί πληρωμή ισχύει όλες τις ημέρες χωρίς περιορισμούς.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ να προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας, ενώ παράλληλα τονίζει ότι σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη