Προϊόντα Σαντορίνης σε όλο τον κόσμο

Με όχημα το διαδίκτυο και το www.santorini.net

Για περισσότερα από έξι χρόνια, το ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί μέσα από το δημοφιλές www.santorini.net δίνει την ευκαιρία σε όλους να παραγγείλουν προϊόντα που σχετίζονται με τη Σαντορίνη και σε μέσα σε λίγες μέρες να τα έχουν στην πόρτα τους, οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιδιώκοντας συνεχώς να εμπλουτίζει τη γκάμα του, το Santorini.net/shop παραμένει πάντα ανοιχτό για νέες συνεργασίες και καλεί παραγωγούς και δημιουργούς ξεχωριστών προϊόντων με χαρακτήρα Σαντορίνης, να τα εντάξουν σε αυτό. Ποτά και κρασιά, τρόφιμα, έργα τέχνης, σουβενίρ, βιβλία, ρούχα και αξεσουάρ και πολλά ακόμα προϊόντα έχουν θέση στο Santorini.net/shop, αρκεί να χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και ποιότητα.

Τοποθετώντας τα προϊόντα σας στο νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα για τη Σαντορίνη, τα φέρνετε πιο κοντά στους φίλους του νησιού ανά τον κόσμο, χρησιμοποιείτε ως όχημα το δημοφιλές www.santorini.net και αξιοποιείτε την στρατηγική επικοινωνίας και προβολής που εφαρμόζει στον τύπο και σε social media.

Στείλτε τις προτάσεις σας στο e-shop@santorini.net και η ομάδα του e-shop θα συζητήσει μαζί σας τις προοπτικές μιας πιθανής συνεργασίας.

[adning id="140783"]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη