Πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη Σαντορίνη στην ξιφασκία

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U10 του Κυπέλλου Ξιφασκίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων κατέκτησε η Ζωή Σουβαλίδη, αθλήτρια του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης, σε αγώνες που έγιναν το περασμένο Σάββατο (8/12) στην Αθήνα. Η Σουβαλίδη σημείωσε στον πρώτο γύρο τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ στους αγώνες νοκ άουτ πέτυχε τρεις νίκες φτάνοντας αήττητη στον τελικό. Εκεί επικράτησε της αθλήτριας του συλλόγου “Ίριδα”, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ξιφασκία για τη Σαντορίνη.

Ο Πανιώνιος ΓΣ Σαντορίνης συμμετείχε στους αγώνες με δύο ακόμα αθλητές και αθλήτριες:

– Την Κατερίνα Φερχάιεν που στον πρώτο γύρο σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στους αγώνες νοκ άουτ σημείωσε μία νίκη και μία ήττα, φτάνοντας στην 6η θέση της γενικής κατάταξης, μια ανάσα δηλαδή από τα μετάλλια στην κατηγορία U10.

– Τον Γιώργο Ρούσσο που έκανε τα πρώτα του βήματα στην κατηγορία U13, σημειώνοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες στον πρώτο γύρο και χάνοντας στους αγώνες νόκ άουτ, για να καταλάβει την 25η θέση στην γενική κατάταξη.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια κ. Λιλιάννα Παγουλάτου για τις διακρίσεις και ευχαριστεί όλα τα μέλη της αποστολής που έδωσαν με την παρουσία τους, το δικό τους παλμό και χρώμα στις προσπάθειες των αθλητών. Επίσης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συγκομιδή πέντε μεταλλίων από τους αθλητές του, στους λίγους μήνες που λειτουργεί το τμήμα ξιφασκίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη