Σαντορίνη, εβδομάδα 13 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Νέα παράταση για τους δασικούς χάρτες
Παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών και αφορά μεταξύ άλλων και σε περιοχές των Κυκλάδων.

Διαθέσιμη στο Taxisnet η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων
Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2018.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Στη σύλληψη τριών ατόμων προέβησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Θήρας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

“Πολιτιστική Διαδρομή Σαντορίνης” – μία ενδιαφέρουσα πρόταση
Η πρόταση του σωματείου Διάζωμα για την Πολιτιστική Διαδρομή της Σαντορίνης παρουσιάστηκε σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Θήρας.

Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης στην καλντέρα της Σαντορίνης
Καναδός τουρίστας εγκλωβίστηκε σε απότομα γκρεμνά της καλντέρας του Ημεροβιγλίου. Διασώθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ που ήρθαν για τον σκοπό αυτό από την Αθήνα.

Πού υπερτερεί και πού υστερεί το ελληνικό τουριστικό προϊόν
Τα βασικά συμπεράσματα μελέτης του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: “Αξιολόγηση του brand Ελλάδα και σύγκριση με τον ανταγωνισμό στη Νότια Ευρώπη βάσει της εμπειρίας των τουριστών”.

Τέλος στα πλαστικά αντικείμενα μιας χρήσης από το 2021
Ριζικές αλλαγές αναμένονται στην καθημερινότητα των Ευρωπαίων πολιτών καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε την απαγόρευση των πλαστικών αντικειμένων μιας χρήσης.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here