20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 10 | 2019

Share

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Σαντορίνη στην έκθεση ΙΤΒ
Ο Δήμος Θήρας έδωσε και φέτος το “παρών”, στην έκθεση ΙΤΒ, με στόχο την προβολή του προορισμού στο εξωτερικό και την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί. Σε εκδήλωση, στο πλαίσιο της έκθεσης, παρουσιάστηκε το σύστημα berth allocation που έχει αναπτύξει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας.

Αθλητικό κέντρο στον Βουρβούλο
Παρουσιάστηκε και παραδόθηκε η μελέτη για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στον Βουρβούλο. Τη μελέτη χρηματοδότησε το Ίδρυμα Λούλας και Ευάγγελου Νομικού, ενώ ο χώρος παραχωρείται από την Κοινότητα Βουρβούλου.

Νέες φυτεύσεις οινοποιήσιμων αμπελώνων
Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων. Περισσότερα εδώ.

Και επισήμως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Θήρας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κηρύχθηκε ο Δήμος Θήρας, για την αντιμετώπιση των ζημιών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις 24-25/02/2019.

Κατεπείγουσες διαδικασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς στο Φηροστεφάνι
Κλιμάκιο ειδικών επισκέφθηκε τον χώρο της κατάπτωσης και δρομολογήθηκε η σύνταξη μελέτης και η επείγουσα εκτέλεση των απαιτούμενων έργων με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου
Την ιδρυτική της διακήρυξη έδωσε στη δημοσιότητα η περιφερειακή παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, με επικεφαλής των κ. Μανώλη Γλυνό. Μπορείτε να τη διαβάστε εδώ.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη