Σαντορίνη, εβδομάδα 19 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Απρίλιος 2019: +25,7% στη διεθνή αεροπορική επιβατική κίνηση
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Fraport, με σημαντική αύξηση στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Σαντορίνης ξεκίνησε και η φετινή χρονιά.

Δρομολόγηση πλοιαρίου για Αρμένη
Καθώς η πρόσβαση στην Αρμένη από ξηράς είναι προς το παρόν αδύνατη ο Δήμος Θήρας έχει δρομολογήσει πλοιάριο από το Αμμούδι.

Αλλάζουν οι όροι ενοικίασης mini van
Νέα δεδομένα στις ενοικιάσεις οχημάτων mini van με οδηγό εισάγει νέα Κ.Υ.Α. των Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών και Τουρισμού.

Μείωση ΦΠΑ σε εστίαση, τρόφιμα, ενέργεια
Πακέτο μέτρων εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στις 7/5/2019 μαζί με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης

ΓΕΩΘΗΡΑ: Απολογισμός έργου πενταετίας 2015-2019
Ολοκληρώνοντας προσεχώς τη θητεία της ως Πρόεδρος της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., η κα Κατερίνα Καραμολέγκου, που δε θα είναι -για προσωπικούς λόγους- υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα τον απολογισμό έργου της εταιρείας για την πενταετία 2015-2019.

Νέος υπουργός τουρισμού
Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, νέος υπουργός Τουρισμού αναλαμβάνει ο βουλευτής Επικρατείας και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) κος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Εικαστική εγκατάσταση σύγχρονης τέχνης στη Δήλο
Ο αρχαιολογικός χώρος της Δήλου φιλοξενεί φέτος για πρώτη φορά μια μοναδικής σύλληψης έκθεση σύγχρονης γλυπτικής τέχνης από τον Βρετανό καλλιτέχνη Antony Gormley, με τον τίτλο SIGHT, προϊόν σύμπραξης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και του ΝΕΟΝ.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη