ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σαντορίνη: Χρονιά ρεκόρ στην αεροπορική επιβατική κίνηση
Μεγαλύτερη από ποτέ ήταν η επιβατική αεροπορική κίνηση στη Σαντορίνη, το 2019, ξεπερνώντας τους 2.300.000 επιβάτες (αφίξεις + αναχωρήσεις). Δείτε εδώ αναλυτικά.

Αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Η Blue Star Ferries αναπροσάρμοσε την τιμολογιακή της πολιτική προς τα πάνω, ώστε να καλύπτει το αυξημένο κόστος του νέου ναυτιλιακού καυσίμου.

Ανοδική πορεία για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα το 2019
Σημαντική αύξηση σημείωσε η κρουαζιέρα στην Ελλάδα τη χρονιά που μας πέρασε, ξεπερνώντας τις προβλέψεις που γίνονταν πέρσι τέτοια εποχή.

Αγροτικοί Συνεταιρισμοί
Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το προσχέδιο νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Ενιαίος αριθμός αντί του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ
το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετάβασης στον ενιαίο αριθμό ταυτίζεται με εκείνο της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων και οριοθετείται περίπου σε μία διετία από σήμερα

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here