ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Τα φετινά “Ηφαίστεια”
Για το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η φαντασμαγορική ρίψη πυροτεχνημάτων από τη Νέα Καμένη.

Συνέχεια στη στήριξη της ανασκαφής στη Θηρασία
Την πρόθεσή του να υποστηρίξει την αρχαιολογική ανασκαφή στη θέση Κοίμηση της Θηρασίας εξέφρασε ο νέος Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας.

80 χρόνια από την ηφαιστειακή έκρηξη του 1939
Στις 20 Αυγούστου, μια υποθαλάσσια έκρηξη, ανοίγει τον δρόμο στο νέο μάγμα, το οποίο αρχίζει να αναβλύζει δημιουργώντας έναν μικρό θόλο…

Μετάταξη του τουριστικού πακέτου στο 13%
Ρύθμιση του Υπουργείου Τουρισμού για τη μετάταξη του τουριστικού πακέτου στο συντελεστή 13% του ΦΠΑ θα περιλαμβάνεται στο επόμενο φορολογικό νομοσχέδιο.

Θετικό το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιούνιο
Αύξηση κατά 16,4% κατέγραψαν τον Ιούνιο του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις λόγω της αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι.

Οι νέοι στόχοι της εταιρικής διακυβέρνησης
Οι επικεφαλής των μεγάλων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ δηλώνουν ότι εγκαταλείπουν την αποκλειστική εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μετόχων ως αποκλειστική προτεραιότητα.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here