Σαντορίνη, εβδομάδα 36 | 2019

120 δόσεις
Κάλεσμα στους πολίτες να αξιοποιήσουν την εφαρμογή για τη “νέα και βελτιωμένη” ρύθμιση οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, απηύθυνε ο Πρωθυπουργός.

Σαντορίνη: Συνθήκες υπερπροσφοράς
Παρά το θετικό πρόσημο στις αφίξεις, σημαντικός αριθμός τουριστικών επιχειρηματιών ισχυρίζεται ότι έχουν μειωθεί οι πληρότητες εξαιτίας της υπερ-ανέγερσης καινούργιων καταλυμάτων.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι της Σαντορίνης
Ορίστηκαν και επισήμως από τον Δήμαρχο Θήρας οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι για την περίοδο από 4/9/2019 μέχρι 4/9/2020.

Ο Δήμαρχος Θήρας σε Υπουργείο Τουρισμού και ΕΟΤ
Νέα συνάντηση του Δημάρχου Θήρας με τον Υπουργό Τουρισμού και συνάντηση γνωριμίας με την Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ.

Υδατοδρόμια στο Ν. Αιγαίου
Σε στάδιο υλοποίησης εισέρχεται το φιλόδοξο εγχείρημα για τη δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου υδατοδρομίων στη χώρα και διεθνώς, μετά από πέντε χρόνια προσπαθειών.

Οι νέοι Έπαρχοι
Την απόφαση ορισμού των Επάρχων, στις Περιφερειακές Ενότητες του Νοτίου Αιγαίου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Παράδοση – παραλαβή του Δήμου Θήρας
Παράδοση του Δήμου Θήρας, από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Νίκο Ζώρζο στον νεοεκλεγέντα κ. Αντώνη Σιγάλα. Παρά το ότι δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία, υπογράφηκε από κοινού σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140788"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη