21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 6 | 2020

Share

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ναι σε ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει την υποβολή αίτησης υπαγωγής και υλοποίησης του έργου “Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία του Ολοκληρωμένου
Συστήματος Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Νήσου Θήρας” με Σ.Δ.Ι.Τ

Εφικτή η ανέλκυση του Sea Diamond αλλά…
Δυνατή κρίνεται η ανέλκυση του “Sea Diamond” υπό την προϋπόθεση της ενδελεχούς μελέτης, σύμφωνα με τους δύο δικαστικούς πραγματογνώμονες αλλά το ναυάγιο χαρακτηρίζεται “μεσαίας” επικινδυνότητας και εναλλακτικά προς την ανέλκυσή του προτείνεται η εφαρμογή, παρακολούθηση και ο έλεγχος του ναυαγίου και του περιβάλλοντος της περιοχής.

Οι λόγοι παραίτησης του Διοικητή του Γ.Ν.Θήρας
Ο κος Παρασκευάς Σαλίβερος έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση, τρεισήμισι περίπου μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα διοίκησης του νοσοκομείου.

Brand positioning
Ομάδα Eργασίας Βranding του ελληνικού τουρισμού υπό τον Στηβ Βρανάκη, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν επικεφαλής του Δημιουργικού Εργαστηρίου της Google σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, συστήνει το Υπουργείο Τουρισμού.

Για το αντιγριπικό εμβόλιο
Με την ευκαιρία της κορύφωσης του φετινού εποχικού επιδημικού κύματος της γρίπης, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας τονίζει ότι το αντιγριπικό εμβόλιο μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο νόσησης και ιδιαίτερα βαριάς νόσησης και θανάτου από τη γρίπη.

Κόντρα στη Dresdner
Με μια γερμανική ομάδα θα έρθει αντιμέτωπος ο ΑΟ Θήρας, στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στην προημιτελική φάση του Challenge Cup, για το εισιτήριο του Final 4 στο Challenge Cup

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη