Σαντορίνη, εβδομάδα 7 | 2020

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Το στρατηγικό σχέδιο για τη Σαντορίνη
Τους άξονες και τις προτεινόμενες ενέργειες του στρατηγικού σχεδίου για τη Σαντορίνη συνόψισε σε έγγραφό του ο Υπουργός Τουρισμού.

Ο ηφαιστειακός κίνδυνος επιτέλους στην Πολιτική Προστασία
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εξέδωσε σχέδιο για την αντιμετώπιση συνεπειών από ενδεχόμενη ενεργοποίηση του ηφαιστείου της Σαντορίνης, με την κωδική ονομασία “Τάλως”.

ΙΜΠΗΣ: Καμία ανησυχία για το ηφαίστειο της Σαντορίνης
Απολύτως καθησυχαστικοί σε σχέση με την ηφαιστειακή δραστηριότητα του ηφαιστείου της Σαντορίνης είναι οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επικείμενη διέγερση του ηφαιστείου.

Το 2020 Έτος Πολιτισμού για τη Θήρα και τη Θηρασιά
Με όμόφωνη απόφαση του ΔΗμοτικού Συμβουλίου και με σκοπό την αναβάθμιση της προβολής των νησιών, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία και τον πολιτισμό τους.

Καμπάνια “Plastic-Free Σαντορίνη”
Σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού, η επιλογή της Σαντορίνης δεν είναι τυχαία, καθώς αποτελεί ένα νησί με ιδιαίτερες ευαισθησίες στους τομείς του περιβάλλοντος, της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, της πρωτογενούς παραγωγής, βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβερνητικής προσπάθειας για την αναβάθμισή της ως προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Προς δημοπράτηση η επισκευή του δρόμου του Αθηνιού
Με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα προχωρήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον διαγωνισμό του έργου “Αντιμετώπιση Κατολισθητικού Φαινομένου Οδού προς Λιμένα Αθηνιού περί τη θέση Υψηλού Τοίχου Αντιστήριξης”.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη