Σαντορίνη, εβδομάδα 46 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Τα στοιχεία του εισερχόμενου τουρισμού για 22 χώρες
Η ακτινογραφία του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα για την περίοδο 2005-2017 είναι το αντικείμενο της νέας μελέτης του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).

Internet με 100-200 Μbps
Υπερυψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, σχεδόν σε όλη τη Σαντορίνη, από το 2019.

Νέος πρόεδρος για το Λιμενικό Ταμείο Θήρας
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να οριστεί ως νέος πρόεδρος του ΛΤΘ ο κος Ιωάννης Ευδαίμων.

Σώθηκε το “Νέαρχος”
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση της αποκόλλησης του εμπορικού πλοίου “Νέαρχος” από τα αβαθή της νησίδας Νέα Καμένη, στην καλντέρα της Σαντορίνης.

Μεγάλη εκδήλωση της ASTA στη Ρόδο
Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί, την άνοιξη του 2019, η διοργάνωση του νέου συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων “ASTA International Showcase“

Ζητείται κοινή λογική
Η υποστελέχωση των δημοτικών ελεγκτικών υπηρεσιών και όχι μόνο, έχει οδηγήσει στη μη συστηματική επιβολή προστίμων, με αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ατιμωρησίας.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δε λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here