Σαντορίνη, εβδομάδα 45 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ενισχύεται η μονάδα αφαλάτωσης
“Πράσινο φως” για την δημοπράτηση των έργων υδροληψίας για τη μονάδα αφαλάτωσης στον Έξω Γυαλό Φηρών συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 €.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας  
Ο κ. Μανόλης Ορφανός, λογιστής στο επάγγελμα, δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θήρας ως επικεφαλής της παράταξης “ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”.

Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την αποκόλληση του “Νέαρχος”
Συνεχίσθηκαν όλη την εβδομάδα οι προσπάθειες για την αποκόλληση του εμπορικού πλοίου “Νέαρχος”, από τα αβαθή της Νέας Καμένης. Ευτυχώς ο καιρός εξακολουθεί να ειναι ευνοϊκός.

Με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην World Travel Market
Δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη φετινή World Travel Market, στο Λονδίνο. Είκοσι ένα νησιά, από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Διψήφια τα ποσοστά αύξησης των προκρατήσεων
Θετικά ήταν τα μηνύματα για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στη φετινή World Travel Market, στο Λονδίνο. Το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου ήταν από τα πλέον πολυσύχναστα της έκθεσης.

Αχρείαστη πρωτιά
Σε 1.419 ανήλθαν οι συλλήψεις αλλοδαπών που επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον αερολιμένα Θήρας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, στο δεκάμηνο Ιανουάριος – Οκτώβριος 2018.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δε λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη