Santorini Experience 2020: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Τρέξιμο @ Santorini Experience – Φωτο: Μπάμπης Γκιριτζιώτης

Στις 2-4 Οκτωβρίου 2020, το Santorini Experience επιστρέφει για 6η χρονιά στη Σαντορίνη και φέρνει ξανά το νησί στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού χάρτη.

Στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, το 6ο Santorini Experience προτείνει μια αισιόδοξη προοπτική, προωθώντας την άθληση και προσκαλεί στη Σαντορίνη επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, κολυμβητές και δρομείς, που επιθυμούν να απολαύσουν την αθλητική πλευρά του κορυφαίου τουριστικού προορισμού στον κόσμο.

Φέτος μάλιστα, η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού θα υιοθετήσει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον στρατηγική, μέσα από μια eco-friendly προσέγγιση με plastic free ενέργειες στους αγώνες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση όσων επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Ενόψει της φετινής διοργάνωσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης, Βασίλης Αλαφούζος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η φυσική ομορφιά της Σαντορίνης και τα καθαρά νερά του Αιγαίου, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά καιρικά φαινόμενα αποτελούν το κατάλληλο περιβάλλον για άσκηση και αθλητικές δραστηριότητες. Όλοι στο νησί δουλεύουμε για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους λάτρεις του αθλητικού τουρισμού. Το Santorini Experience είναι μια μοναδική εμπειρία που κάθε αθλητής, σε οποιαδήποτε ηλικία, επαγγελματίας ή όχι πρέπει να δοκιμάσει”.

Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας στο Santorini Experience – Φωτο: Danijela Bogdanovic

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές διαδρομές τρεξίματος 10 και 15 χλμ, πάνω στην Καλντέρα, με θέα τις μαγευτικές εικόνες του ηφαιστείου και φόντο τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών, με την επιβλητική όψη του νησιού μπροστά τους, στον αγώνα 1,5 μιλίου (2,4 χλμ). Οι υψηλές θερμοκρασίες του Οκτωβρίου είναι ιδανικές για κολύμβηση και τρέξιμο, παρέχοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους αθλητές που θα πάρουν μέρος.

Οι online εγγραφές για την διοργάνωση άνοιξαν και μέχρι τις 31/7 θα ισχύουν early bird τιμές με έκπτωση 25%. Εγγραφείτε εδώ!

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά και με τις εκπτώσεις που θα ισχύσουν στις μεταφορές και τις μετακινήσεις στην Σαντορίνη για την περίοδο της διοργάνωσης.

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη