ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο για τα θέματα του νοσοκομείου

Με τον Δήμαρχο Θήρας κο Αντώνη Σιγάλα συναντήθηκε χθες (12/3) αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την στήριξη του δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη θωράκιση της Σαντορίνης απέναντι στην επιδημία του κοροναϊού.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στον Δήμαρχο τους προβληματισμούς τους για την εντεινόμενη υποστελέχωση της Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, ιδιαίτερα ενόψει της τουριστικής σεζόν, ενώ επανέλαβαν την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας για τις έως τώρα ενέργειές του προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων, η οποία είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της ΑΕΜΥ Α.Ε., διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου.

Μια μέρα νωρίτερα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας είχε συναντηθεί για το ίδιο θέμα και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφάνιο, ενώ οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς του νησιού και της Περιφερειακής Ενότητας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη