20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Conde Nast Traveler: Σαντορίνη, παράδεισος για γαμήλια ταξίδια

Share

Μεταξύ των ιδανικών προορισμών για γαμήλιο ταξίδι συγκαταλέγει τη Σαντορίνη το έγκριτο περιοδικό Conde Nast Traveler, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως “παράδεισο για νεόνυμφους”.

“Είναι πανέμορφη και χάρη στο φυσικό αμφιθέατρο της καλντέρας, όποιος μένει στις απότομες πλαγιές της, έχει αδιάκοπη θέα στο ηφαίστειο και στο βαθύτερο γαλάζιο της θάλασσας. Στο ηλιοβασίλεμα ο ήλιος που βάφει τα χωριά στις αποχρώσεις του ροζ και του χρυσού” αναφέρει το περιοδικό, προτείνοντας μάλιστα ως περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού που ο κόσμος είναι λιγότερος, ενώ σημειώνει ότι ο καιρός παραμένει αρκετά ζεστός και το φθινόπωρο.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Με αυτή την αφορμή, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας τονίζει πως “ο γαμήλιος τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του Δήμου Θήρας γιατί εναρμονίζεται με τη γενικότερη στόχευση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου”.

Επικαλούμενος στοιχεία των Kuoni και Perfect Wedding Abroad, ο Δήμος Θήρας σημειώνει επίσης πως η Ελλάδα παραμένει κορυφαίος προορισμός και το 2022 για γάμους και γαμήλια ταξίδια. Σύμφωνα μάλιστα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Kuoni, η μέση δαπάνη που παρουσιάζει ο γαμήλιος τουρισμός έχει αύξηση φέτος κατά 13% έναντι του 2019 και διαμορφώνεται σε 9.045 λίρες έναντι 7.985 λίρες προ πανδημίας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη