“Σαντορίνη: Το Νησί των Ηφαιστείων” την Πέμπτη στο Μπελλώνειο

Εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό

Κλικ για μεγέθυνση

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης άσκησης πεδίου “SantoProtect”, στην οποία συμμετέχουν μεταπτυχιακοί φοιτητές, στελέχη εμπλεκόμενων φορέων και απλοί πολίτες, υπό την εποπτεία καταξιωμένων επιστημόνων και έμπειρων στελεχών στα αντικείμενα περιβάλλοντος, καταστροφών και κρίσεων και που για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Σαντορίνη, την Πέμπτη 13 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση με θέμα “Σαντορίνη: το Νησί των Ηφαιστείων”. 

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του ΟΑΣΠ Δρ. Ευθύμης Λέκκας, με την παρουσίαση της παγκόσμιας μοναδικότητας του ηφαιστειακού συμπλέγματος της Σαντορίνης, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Επίκουρη Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και εκ Σαντορίνης καταγόμενη Δρ. Εύη Νομικού, για μία ξενάγηση στην εξερεύνηση του θαλάσσιου χώρου της Σαντορίνης με καινοτόμες τεχνολογίες. Η εκδήλωση θα κλείσει με την ομιλία του Κωνσταντίνου Κοκολάκη, π. Δ/ντή Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, με αντικείμενο το επίκαιρο θέμα της Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Πέμπτη 13/6 | Ώρα 19:00 | Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο | Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων” του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας και η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων & Τεχνών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη