21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας: Στη μάχη των play off κόντρα στον Πανναξιακό

Share

Λίγες μέρες μετά τη συναρπαστική τους αναμέτρηση στον ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου στις Σέρρες, ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι για τον πρώτο αγώνα της σειράς των play off του πρωταθλήματος. Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Κύπελλο, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την ομάδα της Νάξου την Τετάρτη 10/4, ώρα 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και αν κρίνουμε από την εξέλιξη του πρόσφατου αγώνα στις Σέρρες, προμηνύεται ένα ακόμα ντέρμπι.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται στις δύο νίκες και ο ΑΟ Θήρας έχει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναντι του τρίτου Πανναξιακού. Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13/4 στη Νάξο και σε περίπτωση που χρειαστεί, η τρίτη αναμέτρηση θα γίνει και πάλι στη Σαντορίνη την επόμενη Τετάρτη.

Το άλλο ζευγάρι των play off είναι ο Ολυμπιακός με τη Θέτιδα που επίσης αγωνίζονται αύριο, ξεκινώντας από την έδρα του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη