Στη Σαντορίνη το Final 4 του πρωταθλήματος βόλεϊ νεανίδων των Κυκλάδων

Στη Σαντορίνη θα χτυπήσει το Σαββατοκύριακο 10-11/2 η καρδιά του κυκλαδίτικου βόλεϊ, καθώς το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ θα φιλοξενήσει το Final 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων της κατηγορίας Κ20, στο οποίο συμμετέχουν ο Απόλλωνας Νάξου, ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ο ΑΣΕ Νεωρίου και ο ΑΟ Θήρας που είναι και ο διοργανωτής.

Εκτός από τη διοργάνωση των αγώνων, η διοίκηση του ΑΟ Θήρας ανέλαβε και το σύνολο των εξόδων διατροφής, διαμονής και μετακινήσεων επάνω στο νησί, των τριών ομάδων από τη Σύρο και τη Νάξου, με γνώμονα την ευαισθησία της σε ό,τι αφορά την άθληση της νέας γενιάς.

Το Σάββατο 10/2 θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί αγώνες, και την επόμενη ημέρα ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

Σάββατο 10/2
Α’ ημιτελικός: Απόλλων Νάξου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου στις 12:00
Β’ ημιτελικός: ΑΟ Θήρας – ΑΣΕ Νεωρίου στις 14:30

Κυριακή 11/2
Μικρός τελικός στις 09:30
Μεγάλος τελικός στις 12:00

Σημειωτέον ότι το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το μεγάλο παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική της Volley League γυναικών μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Παναθηναϊκού.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Θήρας καλεί τους φιλάθλους του νησιού να δώσουν το “παρών” στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη