Στις 29/5 η επανέναρξη των δρομολογίων για την Celestyal Cruises

Για τις 29 Μαΐου, αντί του τέλους Απριλίου, μεταφέρει την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της η Celestyal Cruises, συμβαδίζοντας με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού για το άνοιγμα του τουρισμού. Η έναρξη της φετινής περιόδου για την εταιρεία θα γίνει με το Celestyal Crystal, από το λιμάνι του Πειραιά, με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Ειδυλιακό Αιγαίο”, που θα επισκέπτεται το Κουσάντασι, τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μήλο και τη Μύκονο.

Καθώς περισσότερες χώρες “ανοίγουν” εκ νέου με αυξημένη ζήτηση, η εταιρεία θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω το πρόγραμμα του υπόλοιπου στόλου της για το 2021. Μέχρι τότε, το Celestyal Crystal θα χρησιμοποιεί δύο λιμάνια επιβίβασης στην Αθήνα, το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι του Λαυρίου, προφέροντας την επιλογή πιο σύντομων “Ειδυλλιακών” κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, πέραν αυτών των επτά διανυκτερεύσεων. Οι μικρότερες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από το Λαύριο και το Σάββατο από τον Πειραιά, αντίστοιχα.

“Μας ενθαρρύνει εξαιρετικά η αυξημένη παγκόσμια διανομή και αποτελεσματικότητα του εμβολίου, καθώς και η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας ανά τον κόσμο“, δήλωσε ο CEO της Celestyal Cruises Κρις Θεοφιλίδης. “Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη θετική πρόοδο του ασφαλούς “ανοίγματος”, τόσο της Ελλάδας όσο και της κρουαζιέρας γενικότερα, ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις ευρωπαϊκές και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές, για να εξασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε να παρέχουμε με υπευθυνότητα τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες, το πλήρωμα και τις τοπικές κοινότητες που προσεγγίζουμε. Όλοι στη Celestyal Cruises είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την επανεκκίνηση των προγραμμάτων κρουαζιέρας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε τη βραβευμένη, θερμή και μοναδική ελληνική φιλοξενία“, συμπλήρωσε.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη