Με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ενώνει τις δυνάμεις της η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμών στη Σαντορίνη και στη Ρόδο.

Η εν λόγω συνεργασία είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος, δεδομένης της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας του ΣΕΤΕ. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από την πρώτη φάση του προγράμματος και πρόκειται να επεκταθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου στους εξής τομείς:

– Παροχή εξειδικευμένων ερευνητικών δεδομένων από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) προς την κοινοπραξία των συμβούλων που υλοποιούν το πρόγραμμα.

– Επικοινωνία του προγράμματος, της εξειδικευμένης ιστοσελίδας www.destinationmanagementplan.gr και των ερωτηματολογίων για τις τουριστικές επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία στους δύο προορισμούς προς τις επιχειρήσεις-Mέλη του ΣΕΤΕ.

– Γνωμοδότηση του ΣΕΤΕ, της Marketing Greece και του ΙΝΣΕΤΕ επί των αρχικών σχεδίων διαχείρισης προορισμού για τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, καθώς και του οδηγού προετοιμασίας (destination management guide) για την ανάπτυξη αντίστοιχων σχεδίων σε άλλους προορισμούς της χώρας.

– Συμμετοχή και υποστήριξη του ΣΕΤΕ στις τελικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση των σχεδίων σε Σαντορίνη και Ρόδο, καθώς και σε άλλους τρεις προορισμούς της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here