Σαντορίνη: Τα Ηφαίστεια επιστρέφουν

Το Santorini Experience δεν είναι η μοναδική διοργάνωση που επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο στη Σαντορίνη. Μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, τον δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει φέτος και τα Ηφαίστεια, η χαρακτηριστική αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου, με εντυπωσιακές ρίψεις πυροτεχνημάτων από τη Νέα Καμένη.

Την ημερομηνία της φετινής διοργάνωσης αποκάλυψε χθες (27/7) ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Santorini Experience, καθώς προσκάλεσε την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου στη Σαντορίνη για τα Ηφαίστεια, στις 18 Σεπτεμβρίου.

Το Atlantea επικοινώνησε σήμερα με τον κο Γιάννη Αργυρό, Πρόεδρο της ΓΕΩΘΗΡΑ, που αναλαμβάνει κάθε χρόνο τη διοργάνωση των Ηφαιστείων. Όπως μας είπε, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και του προϋπολογισμού, κατά 99% για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται όταν θα οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης, ενδεχομένως προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη