21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τιμητική διάκριση από την Ακαδημία Αθηνών στους Θηραίους εθελοντές αιμοδότες

Share

Τιμητική διάκριση στους Θηραίους αιμοδότες απένειμε η Ακαδημία Αθηνών την Τετάρτη 23/3/22, στο πλαίσιο της Πανηγυρικής της Συνεδρίας για τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, “βραβείο της Ακαδημίας απονέμεται στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νήσου Θήρας, σε επιβράβευση της 30ετούς και συνεχώς αυξανόμενης πολύτιμης συνεισφοράς τους στον τομέα της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος, της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης”.

Το βραβείο της Ακαδημίας παρέλαβε ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας. Δείτε τη στιγμή της απονομής στο παρακάτω βίντεο (48:13).

“Η τιμητική διάκριση ανήκει αποκλειστικά σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που εδώ και τριάντα χρόνια αιμοδοτούν και προσφέρουν με το αίμα τους ζωή στον άγνωστο συνάνθρωπο. Αυτή η προσφορά κάνει υπερήφανη όλη τη Σαντορίνη”, τονίζει σε μήνυμά της η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, που από το 1992 συντονίζει και οργανώνει τις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται στο νησί δύο φορές ετησίως.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη