Υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων με τη ΝΔ η Ελευθερία Φτακλάκη

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε η Ελευθερία Φτακλάκη, Διεθνολόγος και Διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων, η οποία μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, απ’ όπου αποχώρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Στο παρελθόν είχε διατελέσει επίσης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο, επί θητείας Γιάννη Μαχαιρίδη.

“Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

“Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας. Σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την πρόσκληση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ”, σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η Ελευθερία Φτακλάκη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη