Σαντορίνη: Αστυνομικό δελτίο 10/5

Τέσσερις συλλήψεις περιλαμβάνονται στο αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 10 Μαΐου για τη Σαντορίνη, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα:

– Το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη εξωτερικά του αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί παρενοχλούσε ταξιδιώτες-παραθεριστές προτρέποντάς τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες μεταφοράς με όχημα επιχείρησης στην οποία εργαζόταν.

– Την ίδια ώρα, στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα της Θήρας, αστυνομικοί συνέλαβαν 31χρονο ημεδαπό γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

[adning id="140783"]


– Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

– Το βράδυ συνελήφθη επίσης στο αεροδρόμιο του νησιού 29χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη