Αυτή την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, το VIP Opening Party του 100% Hotel Show!

Το VIP Opening Party του 100% Hotel Show αποτελεί την κορυφαία συνάντηση ξενοδόχων και επαγγελματιών τουρισμού, με μοναδικές ευκαιρίες networking και νέων συνεργασιών

Το 100% Hotel Show, ανατρέποντας τα εκθεσιακά δεδομένα, αντικαθιστά τα παραδοσιακά εγκαίνια έκθεσης με ένα μοντέρνο VIP Opening Party, και μετατρέπει την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης σε μια γιορτή του τουρισμού, που στόχο έχει να ενισχύσει το networking των επισκεπτών, σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

  • ΠΟΤΕ: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
  • ΠΟΥ: Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
  • ΩΡΑ: 19:00 – 21:00

1500+ VIP Επισκέπτες | 30+ Micro Events

VIP επισκέπτες
Το τμήμα επισκεπτών του 100% Hotel Show δημιουργεί μια προσεγμένη λίστα καλεσμένων με τους σημαντικότερους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και τουριστικής αγοράς, δίνοντας στο VIP Opening Party έναν Upgraded χαρακτήρα και μοναδικές ευκαιρίες Networking.

Lounge Opening Event
Η διοργάνωση επιλέγει το κεντρικό lounge της Έκθεσης για να πραγματοποιήσει το VIP Opening Party, προσφέροντας εκλεκτές γαστρονομικές επιλογές και ελληνικά ποτά, με στόχο την ανάπτυξη επαφών σε ένα πιο χαλαρό – αλλά πάντα επαγγελματικό – περιβάλλον.

Exhibitors’ Micro Events
Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, δίνουν ρυθμό στην ξεχωριστή βραδιά, με αυτόνομα micro events που μετατρέπουν την Έκθεση σε γιορτή του τουρισμού!

Για εγγραφή ως επισκέπτης κλικ ΕΔΩ.

Print Friendly, PDF & Email