Η Caldera Yachting ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες που “απογειώνουν” τον ελληνικό τουρισμό

Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2018

Με το Χρυσό Βραβείο (Gold Award), στην κατηγορία “Θαλάσσιος Τουρισμός-Sailing” τιμήθηκε η εταιρία Caldera Yachting στα Tourism Awards 2018, που απονεμήθηκαν στις 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, παρουσία στελεχών και προσωπικοτήτων του τουριστικού κλάδου που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γιάννης Ματθαίος παρέλαβε το βραβείο αναφέροντας “επιτυχία είναι να δημιουργείς όνειρα που άνθρωποι από όλο τον κόσμο θέλουν να τα ζήσουν και να τα κρατήσουν σαν εμπειρία ζωής”, δίνοντας έτσι το στίγμα του οράματος που υπηρετεί η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, να δημιουργεί δηλαδή εμπειρίες για τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Η φετινή διάκριση της Caldera Yachting είναι σημαντική, μιας και την κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες που λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, και εμπλουτισμού του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής “τα Tourism Awards επιβραβεύουν το πάθος κάποιων ανθρώπων, την ποιότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό στη φωτεινή μεριά της ελληνικής οικονομίας“, τα οποία αποτελούν βασικά συστατικά για την επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει η εταιρία και της συνεχούς προσπάθειας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην οικονομική στήριξη του τόπου που δραστηριοποιείται.

Η εταιρία διακρίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον θεσμό των Tourism Awards, έχοντας ήδη τιμηθεί με δύο Gold Awards στην κατηγορία Customer Services, ένα Silver Award στην κατηγορία Specialty Offering – Θαλάσσιος Τουρισμός και ένα Bronze Award στην κατηγορία Strategy and Innovation – Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου, ενώ το 2017 τιμήθηκε με το βραβείο “Charter Company of the Year – Global Award Winner” από τα “Luxury Travel Guide Awards”, κατατάσσοντας την στους καλύτερους του κόσμου. Η φετινή διάκριση αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας και μία επιβεβαίωση, αλλά και επιβράβευση των δεσμεύσεων της να υπηρετεί με συνέπεια τους στόχους της που παραμένουν επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών της και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Τα Tourism Awards 2018 διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here