Σαντορίνη: Ολοκληρώθηκε η ανθρωπιστική δράση για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Δήμο Θήρας

Ούτε μία, ούτε δύο.. 21 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης –νερά, τρόφιμα, πάνες, φάρμακα, είδη ατομικής υγιεινής, παπούτσια, σεντόνια– συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Κοινότητας Θήρας, χάρη στην άμεση και πολύ μεγάλη ανταπόκριση της θηραϊκής κοινωνίας στο κάλεσμα του Δήμου Θήρας για βοήθεια προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

Τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν έχουν ήδη αποσταλεί στο Κέντρο Διαχείρισης Ειδών Πρώτης Ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να φτάσουν από εκεί στους τελικούς αποδέκτες.

Τον συντονισμό της δράσης είχε η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας κα Όλγα Γραβάνη και οι κοινωνικές λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας, κυρίες Μαρία Καζάλα και Μαρία Κοζορώνη.

Αρωγοί και έμπρακτα υποστηρικτές στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν ο Ερυθρός Σταυρός με επικεφαλής την κ. Μαρία Αργυρού, η εθελοντική ομάδα νέων “Ας μη μείνουμε στα λόγια-Junior” με τη βοήθεια της κας Γεωργίας Νίκου, η μεταφορική εταιρεία “Θηραϊκή Express”, υπάλληλοι του Δήμου Θήρας και βέβαια οι αμέτρητοι “ανώνυμοι” πολίτες και εθελοντές που πρόσφεραν και βοήθησαν όλες τις μέρες στη συγκέντρωση των ειδών, τους οποίους ευχαριστεί θερμά ο Δήμος Θήρας με ανακοίνωσή του.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη