Ποδαρικό με ντέρμπι για τον ΑΟ Θήρας

Στην έδρα του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο ΑΟ Θήρας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, που ολοκληρώνει τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Πριν τον πρώτο τους αγώνα για τη νέα χρονιά, οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία, με τον Ολυμπιακό να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς και την ομάδα της Σαντορίνης στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο. Ανάμεσά τους είναι ο Πανναξιακός με 26 βαθμούς.

Μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Challenge Cup, ο πάντα επικίνδυνος Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στη διατήρηση των κεκτημένων του εντός Ελλάδος (κύπελλο και πρωτάθλημα). Αντίθετα ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στη Φινλανδία επί της Polkky Kuusamoγια στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Challenge Cup και παραμένει εντός όλων των στόχων που έχει θέσει για Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” στις 20:00 και -λόγω της σπουδαιότητάς του- η παρουσία όσων φίλων της ομάδας βρίσκονται στην Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, το Σάββατο 12/1 ο Αίας υποδέχεται το Μαρκόπουλο, η Κόρινθος τους Μακεδόνες, ο Άρης την Ηλιούπολη και ο Πορφύρας τον Ηλυσιακό, ενώ την Δευτέρα 14/1 η Θέτιδα υποδέχεται τον Πανναξιακό.

Μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Σαντορίνης θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς έχει οριστεί για την Τρίτη 15/1 στις 19:00, ο εξ αναβολής αγώνας με το Μαρκόπουλο για την 7η αγωνιστική.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη