Την Πέμπτη στη Σαντορίνη ο επόμενος διαγωνισμός προς τον European Young Chef

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για την επιλογή του νέου σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Young Chef Award 2017. Αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη και στο εστιατόριο Character, ο τρίτος κατά σειρά διαγωνισμός που θα αναδείξει τον τρίτο από τους τέσσερις νέους σεφ που θα πάνε στον τελικό.

Μετά τις πετυχημένες διαγωνιστικές διαδικασίες σε Ρόδο και Κω, και με τον πήχη να έχει ήδη ανέβει ψηλά, μετά τη Σαντορίνη ακολουθεί η Τήνος (29/9), ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στο νησί της Σύρου, απ’ όπου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον διαγωνισμό για τον European Young Chef που θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Όσοι νέοι σεφ θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Σαντορίνης, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Προϊσταμένη του Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Κυκλάδων κ. Κωνσταντίνα Βλάχου στο 2281082380 και k.blaxoy@1730.syzefxis.gov.gr.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη