20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 3-4/3

Share

Οι αγώνες του Final 4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που φιλοξένησε η Σαντορίνη στις 2-3 Μαρτίου κυριάρχησαν στην αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου. Κυπελλούχος στέφθηκε ο Ολυμπιακός νικώντας στον τελικό τον Πανναξιακό με 3-0. Μια μέρα νωρίτερα για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει τον ΑΟ Θήρας (3-1) και ο Πανναξιακός τον Ηλυσιακό (3-0).

Στο ποδόσφαιρο, οι προγραμματισμένοι αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κυκλάδων αναβλήθηκαν λόγω μη πραγματοποίησης του δρομολογίου του Aqua Jewel που θα μετέφερε τον ΑΟ Πάγου και την Άνω Μερά στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσουν τον Πανθηραϊκό και την Θύελλα Καμαρίου αντίστοιχα.

Για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με τον Πανναξιακό 2-2, ενώ ο Καρτεράδος ηττήθηκε στην Ίο από τον ΑΣ Ίου με σκορ 3-1.

Στο μπάσκετ, οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ηττήθηκαν εκτός έδρας από την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με σκορ 62-54 και έχασαν το εισιτήριο για το final 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων. Αντίθετα, το ανδρικό τμήμα της ΑΕΣ κέρδισε εκτός έδρας τον Πανναξιακό με 64-68.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη