Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η διαφημιστική καμπάνια της Σαντορίνης στο μετρό της Αθήνας

Μετά από δύο αναβολές, τη Δευτέρα 20/7 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την υλοποίηση διαφημιστικής τουριστικής καμπάνιας για τη Σαντορίνη. Πρόκειται για καμπάνια που, αφού πάρει την έγκριση και του ΕΟΤ, θα τρέξει στους κεντρικούς σταθμούς του μετρό στην Αθήνα, μέσα σε μεγάλα φωτιζόμενα διαφημιστικά πλαίσια, μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, με στόχο την προσέλκυση του εσωτερικού τουρισμού.

“Μολονότι η Σαντορίνη διαθέτει αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία, είναι γεγονός ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των τουριστικών προορισμών ανά την Ελλάδα και δη των νησιωτικών, είναι σκληρός” ανάφερε ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας κατά την εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

“Με δεδομένο ότι παραδοσιακά οι Έλληνες επιλέγουν τον τόπο διακοπών τους ελάχιστο χρόνο πριν την έναρξή τους, γεγονός που ενισχύεται εξαιτίας της αβεβαιότητας που δημιουργεί η παρουσία της πανδημίας, η επικοινωνιακή δράση πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα, εν όψει και των μαζικών αδειών του Αυγούστου. Το μήνυμα που θα εκπέμπεται προς τους αποδέκτες θα είναι σαφές, ελκυστικό και προτρεπτικό για να επιλέξουν τη Σαντορίνη ως τόπο διακοπών τους”, συμπλήρωσε ο κος Σιγάλας, τονίζοντας πως θεωρεί υποχρέωση του Δήμου να αναλάβει κάθε πρωτοβουλία που μπορεί έστω και κατ’ ελάχιστο να βελτιώσει την κατάσταση της φετινής τουριστικής περιόδου.

Την πρόταση καταψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Θηραϊκής Πολιτείας καταλογίζοντας στη δημοτική αρχή έλλειψη συνολικού σχεδιασμού για την τουριστική καμπάνια του νησιού αλλά και κακό χρονικό προγραμματισμό. Η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε “λευκό”.

Δείτε απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης, όπως δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη