Σαντορίνη-Μύκονος: Φοροελαφρύνσεις για όσους ενοικιάζουν σπίτια σε δημοσίους υπαλλήλους ζητούν οι Δήμαρχοι

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Μυκόνου, κίνητρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που ενοικιάζουν τα σπίτια τους σε δημοσίους υπαλλήλους ζητούν με επιστολή τους προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κο Γιώργο Πιτσιλή, ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος και ο Δήμαρχος Μυκόνου, κος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Στην εισήγηση των δύο Δημάρχων προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, προτείνεται η λήψη μέτρων φοροαπαλλαγής/φοροελάφρυνσης για ιδιοκτήτες κατοικιών σε Μύκονο και Σαντορίνη, προκειμένου να μπορούν να τα ενοικιάζουν σε χαμηλότερες τιμές και να περιοριστεί σημαντικά το πρόβλημα με την ανεύρεση κατοικίας που αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο οι αποσπασμένοι στα δύο νησιά δημόσιοι υπάλληλοι.

“Με δεδομένο ότι αρκετές δημόσιες υπηρεσίες (Δήμος, Σχολεία, ΔΟΥ, ΕΚΑΒ, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας, Νοσοκομείο, ΕΦΚΑ) στα δυο νησιά αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα υποστελέχωσης, η λήψη μέτρων προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιτακτική, καθώς διακυβεύεται η εύρυθμη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών” υπογραμμίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Μυκόνου.

Παρά το γεγονός ότι η επιστολή εστάλη στις 31 Ιουλίου, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη