Καμπάνια “Stay & Save Water” από τη ΔΕΥΑΘ με τη στήριξη των καταλυμάτων

Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων “Η Ατλαντίδα” είχε την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Μανόλης Ορφανός, προκειμένου να ενημερωθούν για την εκστρατεία “Save Water” και τον τρόπο με τον οποίο αυτή σκοπεύει να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει τα καταλύματα της Σαντορίνης και της Θηρασίας, ώστε και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν με σύνεση το νερό.

Αρχικά ο κος Ορφανός τοποθετήθηκε σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να μπορεί να υπάρξει επάρκεια νερού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ενώ στη συνέχεια η Ειδική Σύμβουλος Διοίκησης της ΔΕΥΑΘ Ειρήνη Βλαβιανού παρουσίασε την πρωτοβουλία “Stay & Save Water” και τα υλικά που περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Το ΔΣ της Ατλαντίδας παρακολούθησε προσεκτικά την παρουσίαση, χαιρέτησε με ενθουσιασμό αυτήν την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ότι θα την στηρίξει. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, οπότε θα διοργανωθεί ημερίδα στην οποία θα συμμετάσχει και η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, όπου πρόκειται να ενημερωθούν εκτενέστερα όλοι οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης και θα παραλάβουν τα υλικά που θα φιλοξενήσουν στις επιχειρήσεις τους.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη