Νέες αφίξεις στον οινικό κατάλογο του Atlantea eShop 

Nέες αφίξεις συμπληρώνουν την πιο ολοκληρωμένη οινική συλλογή της Σαντορίνης και έρχονται σε σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Atlantea!

Η νέα σοδειά Ασύρτικο De Louros και Σαντορίνη Cuvee 15 του Οινοποιείου Χατζηδάκη, Θαλασσίτης από τη Γαία, St Nikolas του Anhydrous και Vinsanto του Οινοποιείου Βασάλτη είναι πλέον διαθέσιμη στα ηλεκτρονικά ράφια του Atlantea eShop.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα προϊόντα-πρεσβευτές της Σαντορίνης βρίσκονται κάτω από τη φιλόξενη στέγη του Atlantea eShop και από εκεί ταξιδεύουν σε όλη την Ελλαδα. Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες συνδυασμών κρασιών, προϊόντων γεύσης, βιβλίων, έργων τέχνης και πολλών ακόμη ώστε να ικανοποιούνται όλες οι προτιμήσεις.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει από τα νεοφερμένα ή τις 190+ ετικέτες που υπήρχαν ήδη στο eShop ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 2286024758 και η ομάδα του Atlantea eShop θα φροντίσει να έρθουν σε σας σε ασφαλή συσκευασία και με δωρεάν αποστολή για όλη την Ελλάδα, για αγορές μεγαλύτερες των 50 ευρώ.

Στη Σαντορίνη μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα του eShop, κατόπιν ραντεβού, στην ευθεία Φηρών – Πύργου ή, να ζητήσετε παράδοση στον χώρο σας χωρίς επιβάρυνση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη