Πρόεδρος ΙΜΠΗΣ: Διευκρινίσεις και η “επόμενη μέρα” (βίντεο)

Με τον Γιώργο Βουγιουκαλάκη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) ξεκίνησε, στις 28/2/22, ο τρίτος κύκλος τον διαδικτυακών εκπομπών “Στο μεταξύ…”, με οικοδεσπότη τον εκδότη του Atlantea Κώστα Κωνσταντινίδη.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του ΙΜΠΗΣ αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας για τη χρηματοδότηση του ΙΜΠΗΣ και στο πώς βλέπει την “επόμενη μέρα” για το Ινστιτούτο. Στο σημείο αυτό εξήγγειλε ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα υπάρξει ευρεία εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με το έργο και τις δράσεις του ΙΜΠΗΣ, καθώς και καμπάνια εξεύρεσης χορηγιών, προκειμένου να εξασφαλισθούν πόροι που είναι απαραίτητοι για την αντικατάσταση εξοπλισμού και την προσθήκη νέου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Εκτενής αναφορά έγινε επίσης στο θέμα της παρακολούθησης των ηφαιστείων, του υπάρχοντος εξοπλισμού και των διαφόρων παραμέτρων που παρακολουθούνται.

Ακόμα, δόθηκαν διευκρινίσεις για την παρακολούθηση του υποθαλάσσιου ηφαιστείου του Κολούμπου, καθώς για το αν το σχέδιο ΤΑΛΩΣ περιλαμβάνει και αυτό το ηφαίστειο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΙΜΠΗΣ υπεραμύνθηκε της διαχρονικής πολιτικής του ΙΜΠΗΣ για το θέμα της αντιμετώπισης των κατά καιρούς κινδυνολογιών σχετικά με το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Η εκπομπή, που περιλάμβανε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προβλήθηκε ταυτόχρονα ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο YouTube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη