Σαντορίνη, εβδομάδα 6 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Εκπαιδευτικά σεμινάρια γνωριμίας με τον αμπελώνα για μαθητές δημοτικού
Για τρίτη χρονιά φέτος, η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Θήρας διοργάνωσε σεμινάρια και βιωματικές δράσεις για μικρούς μαθητές, με θέμα την “Αμπελοκαλλιέργεια και την Παραγωγή Οίνου στη Σαντορίνη”.

Αυξημένες οι προκρατήσεις Αμερικανών για Ελλάδα το 2019
Η νέα άνοδος του τουριστικού ρεύματος έρχεται σε συνέχεια της αύξησης άνω του 25% των συνολικών αφίξεων από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα το 2018 που ξεπέρασαν τους 1,2 εκατ. επισκέπτες

Ο κορυφαίος Έλληνας οινοχόος για το 2019
Ο Άρης Σκλαβενίτης αναδείχθηκε νικητής στον πανελλήνιο διαγωνισμό για τον καλύτερο οινοχόο 2019 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2/2019, στο πλαίσιο της οινικής εκδήλωσης “Τα ΒορΟινά”.

Σημαντική για τη Σαντορίνη η βρετανική αγορά – Στοιχεία για τις πτήσεις
Τη δυναμική της βρετανικής τουριστικής αγοράς προς την Ελλάδα γενικά και προς τη Σαντορίνη ειδικά επιβεβαιώνουν τα πτητικά προγράμματα των εταιρειών για το φετινό καλοκαίρι.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στις 5 Φεβρουαρίου
Η Σαντορίνη αποτελεί τα τελευταία χρόνια δημοφιλή προορισμό των Κινέζων κατά τις ημέρες της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, καθώς συνδυάζουν την τριήμερη επίσημη αργία με λίγες ημέρες ακόμα μέρες κανονικής άδειας για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

ΞΕΕ: 25% η ετήσια αύξηση στην οικονομία διαμοιρασμού
Την επιτακτική ανάγκη εμβάθυνσης του ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει την οικονομία διαμοιρασμού στον τουρισμό καταδεικνύει η μελέτη: “Ο κοινωνικός αντίκτυπος της οικονομίας του διαμοιρασμού και προτεινόμενες ρυθμιστικές παρεμβάσεις”

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη