Σαντορίνη, εβδομάδα 10 | 2020

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Στον Έβρο για αυτοψία η ηγεσία της Ε.Ε.
Οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών μαζί με τον Πρωθυπουργό πέταξαν με ελικόπτερο Σινούκ κατά μήκος των συνόρων του Έβρου προκειμένου να δουν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Plastic Free Santorini
Ειδική εκδήλωση για την ανακοίνωση της καμπάνιας “Plastic Free Santorini” έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Π.Μ. Νομικός, στη Σαντορίνη.

Σαντορίνη: Χρονιά ρεκόρ για το τελεφερίκ το 2019
Το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού έδωσε στη δημοσιότητα τον ισολογισμό του, καθώς και την κίνηση επιβατών και τις εισπράξεις του τελεφερίκ για το 2019.

Από παράταση σε παράταση
Νέα παράταση, για τρεις μήνες αυτή τη φορά, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θήρας για την διάρκεια της σύμβασης που έχει συνάψει ο Δήμος με την ανάδοχο εταιρεία, με αντικείμενο την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων.

H αμπελοκαλλιέργεια στη Σαντορίνη
Σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμπελοκαλλιέργεια στη Σαντορίνη, κατά την ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, στη συνεδριακή αίθουσα της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.

Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών
Έγινε η κλήρωση για τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών. Το Final 4 θα γίνει μεταξύ 3-5 Απριλίου (2 ημέρες), σε μέρος που ακόμα δεν έχει καθοριστεί.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη