Σαντορίνη, εβδομάδα 32 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σαντορίνη: Πείτε τη γνώμη σας, μετράει
Η συμπλήρωση όσο το δυνατό περισσότερων ερωτηματολογίων έχει ουσιαστική σημασία για την έρευνα που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμού.

Καλύτερες οι συνθήκες εργασίας των ιπποειδών 
Οι ιδιοκτήτες των γαϊδουριών και των μουλαριών που μεταφέρουν τουρίστες στο νησί της Σαντορίνης βοήθησαν να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας.

Cisterna Theatre Park
Δημιουργική επανάχρηση του χώρου της δεξαμενής ύδρευσης στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνη.

Εξηγήσεις της Aegean για τις καθυστερήσεις
Η αεροπορική εταιρεία Aegean, με επιστολή της προς τους τακτικούς πελάτες της, δίνει εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις στις πτήσεις που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα.

“Λαβράκια” έβγαλε η ΑΑΔΕ σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα
Πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας στις επιχειρήσεις- από πριβέ κλαμπ έως κοσμηματοπωλεία- που συλλαμβάνονται με φορολογικές παραβάσεις.

Παραμένει το Olympus στον Αθηνιό – Φράγματα για την προστασία από ρύπους
Διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις / παρατηρήσεις στον τομέα των Διεθνών Συμβάσεων, οι οποίες δικαιολογούν την κράτηση του πλοίου. Στο πλαίσιο αυτό, από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής ποινικών και διοικητικών κυρώσεων.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη