Σαντορίνη, εβδομάδα 40 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

CLIA και Επιμελητήριο στη Σαντορίνη για τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παροχή ευχάριστης εμπειρίας διακοπών στους επισκέπτες και τη διατήρηση της απαραίτητης ισορροπίας με την τοπική κοινωνία.

Θηραϊκή Πολιτεία: Τα σε εξέλιξη έργα
Κατάλογος έργων στον Δήμο Θήρας που βρίσκονται σε εξέλιξη ή ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάθεσή τους ή δημοπράτησή τους από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Νέο διοίκηση σε ΑΕΜΥ και στο Νοσοκομείο Θήρας
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΑΕΜΥ ΑΕ. Νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Θήρας ο κ. Παρασκευάς Σαλίβερος, αντιναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)

Οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Αύγουστο
Για τέταρτο συνεχόμενο μήνα, οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στη Σαντορίνη χαρακτηρίζονται από σταθερότητα με ελαφρά αυξητική τάση.

Οι συνέπειες της πτώχευσης Thomas Cook
Η συνολική ζημία στα καταλύματα της χώρας από την πτώχευση της Thomas Cook, σύμφωνα με το ΞΕΕ, αποτιμάται στα 315 εκατ. ευρώ.

Βόλτα με μηχανές για καλό σκοπό
Με επιτυχία και με 51 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε και στη Σαντορίνη η ετήσια εκδήλωση The Distinguished Gentleman’s Ride.

Ηφαίστειο Κολούμπου
Συμπληρώθηκαν 369 χρόνια από τη μοναδική ιστορική ηφαιστειακή έκρηξη που εκδηλώθηκε έξω από τον χώρο της καλδέρας στην περιοχή της Σαντορίνης

Υποθαλάσσιες ερευνητικές γεωτρήσεις
Έλληνες και ξένοι επιστήμονες σχεδιάζουν υποθαλάσσιες ερευνητικές γεωτρήσεις για να αποκτηθούν στοιχεία “από πρώτο χέρι” σχετικά με την τωρινή κατάσταση του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη