Σαντορίνη, εβδομάδα 48 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Nέος Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ
Ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ευρωπαϊκής Επιτροπή
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε την τελική έγκριση για τη σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με επικεφαλής την Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Αντικαπνιστικός νόμος
Θετική χαρακτηρίζεται από το Υπουργείο Υγείας η ανταπόκριση των πολιτών και η συμμόρφωσή τους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Πρόστιμα για την παράνομη ρίψη ομβρίων υδάτων
Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα αντλιοστάσια υδάτων και τον Βιολογικό Καθαρισμό Οίας από την παράνομη ρίψη ομβρίων υδάτων στα δίκτυα αποχέτευσης.

Ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Θήρας
Οι οφειλέτες του Δήμου Θήρας καλούνται να προσέλθουν στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου, έως 31/12/2019, προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σύμφωνα με τις ισχύουσες ευεργετικές διατάξεις.

Κύπρος-Σαντορίνη
Το πτητικό της πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020 ανακοίνωσε η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways με νέους προορισμούς.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη