Σαντορίνη, εβδομάδα 5 | 2020

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σαντορίνη: ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα
Σύμπραξη Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα προκρίνει η Δημοτική Αρχή για την επεξεργασία των αστικών αποβλήτων.

Διεθνής συναγερμός για τον κοροναϊό
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποφάσισε ότι η επιδημία του νέου κοροναϊού στην Κίνα συνιστά έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ανησυχίας.

Νέα μοναδικά ευρήματα στο Ακρωτήρι
Σημαντικότατα νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων ανασκαφικών εργασιών στο Ακρωτήρι Θήρας που πραγματοποιούνται και με τη χρηματοδότηση της εταιρείας Kaspersky.

“Έφυγε” ο Γιάννης Τσεκλένης
Πέθανε, την Τετάρτη 29/1/20, σε ηλικία 82 ετών, ο σπουδαίος Έλληνας σχεδιαστής και λάτρης της Σαντορίνης, Γιάννης Τσεκλένης.

Ζητούνται νεφρολόγοι
Σε αναζήτηση νεφρολόγων παραμένει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και η ΑΕΜΥ ΑΕ προσκαλεί ξανά για 12μηνη συνεργασία δύο γιατρούς της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Σαντορίνη: Πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν κρουαζιέρας στις 19 Μαρτίου
Με το Celestyal Olympia θα κάνει πρεμιέρα και η φετινή σεζόν της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη. Το Atlantea θα τηρεί και θα ενημερώνει και φέτος το ημερολόγιο αφίξεων για τα κρουαζιερόπλοια στη Σαντορίνη.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη