Σαντορίνη, εβδομάδα 20 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

120 δόσεις και λοιπές ρυθμίσεις
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4611 που αφορά στη ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση κλπ.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές
Ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών και τον Αυτοδιοικητικών Εκλογών, το Υπουργείο Εσωτερικών με ανακοίνωσή του ενημερώνει.

Η ακτινογραφία των συνδυασμών για τις Δημοτικές Εκλογές 
Λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 26/5/2019, το Atlantea συνοψίζει και παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά των υποψήφιων συνδυασμών στον Δήμο Θήρας.

Γεωτρύπανο στον δρόμο του Αθηνιού
Εργασίες συλλογής δειγμάτων εδάφους πραγματοποιήθηκαν στον δρόμο του Αθηνιού, προκειμένου να εκπονηθεί μελέτη για τη στήριξη του δρόμου.

Μείωση για διεθνείς κλήσεις εντός της ΕΕ
Νέες μειωμένες χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις και SMS εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) προς άλλη χώρα της ΕΕ, καθώς επίσης προς τη Νορβηγία, το Λιχτενστάιν και την Ισλανδία.

Έξι Γαλάζιες Σημαίες για τη Σαντορίνη
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και σκαφών αειφόρου τουρισμού με “Γαλάζια Σημαία” για το 2019.

Πολλά χαμόγελα για το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας που φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας, στη Βλυχάδα, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου 2019.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη